Koken met Belgische foodbox Mealhero én De Vegetarische Slager

 
DVS WORST  x MEALHERO.jpg

Na een drukke (thuis)werkdag elke keer weer iets lekkers op tafel toveren, is niet altijd even gemakkelijk. Dé oplossing is de Belgische foodbox Mealhero. Je krijgt vriesverse ingrediënten aan huis geleverd, die je kan bereiden met behulp van een ‘slimme stomer’. Die stomer herkent de ingrediënten en recepten dankzij een label op de verpakking en weet zo hoe lang elk afzonderlijk ingrediënt gestoomd moet worden. De Mealhero-chefs gingen op zoek naar ingrediënten die vleesliefhebbers doen beseffen dat ze hun portie vlees niet hoeven te missen en breidt z’n aanbod uit met de producten van De Vegetarische Slager. In no-time bereidt de slimmer stomer een heerlijke vegetarische maaltijd. Terwijl jij de laatste online meeting van de dag afwerkt, je kinderen in bad steekt, de tafel klaarzet of nog snel een aflevering van Bridgerton meepikt, wordt je veggie diner bereid in de stomer. Van pakweg Belgische klassiekers als ‘Boulettes Very Chouettes met krieken en appelmoes’, ‘vol-au-vegan met Poulettekes’, ‘Kok au vin met rozemarijnaardappeltjes’ of ietsje exotischer: een veggie Thaise curry. Smakelijk! www.devegetarischeslager.be

Na samenwerkingen met het populaire spaghettirestaurant Bavet en ghost kitchen Casper gaat de Vegetarische Slager nu ook samenwerken met de snelgroeiende Belgische scale up Mealhero. Het Belgische bedrijf levert diepgevroren ingrediënten aan huis, die vervolgens in een speciaal ontwikkelde stomer bereid worden. Meer dan de verpakking openen en scannen moeten klanten niet doen. Nog geen halfuur later staat er een heerlijk diner op tafel.

Nu lanceert de populaire foodbox een aanbod vegetarische en plantaardige gerechten en recepten, met in de hoofdrol: de producten van De Vegetarische Slager. Daarmee speelt Mealhero verder in op de groeiende trend van flexitarisch eten en onze drukke levensstijl én willen ze meebouwen aan een duurzame wereld. Ook voor De Vegetarische Slager is dit een match made in heaven. Hun grote ideaal is namelijk om vleesliefhebbers te kunnen laten proeven van het nieuwe vleesch en ze te tonen dat ze niets hoeven te missen.

Op het Mealhero-menu: acht gerechten waarin De Vegetarische Slager de hoofdrol speelt. Bovenal varianten op Belgische klassiekers, maar evengoed ietwat exotische gerechten. Van ‘Boulettes Very Chouettes met krieken of in tomatensaus’ over een ‘Vol-au-vegan’, De ‘Braad Saucisse’ wordt vergezeld van champignons, erwtjes, worteltjes en aardappelen, en daarnaast kan je ook nog Stoofvlees en Kok Au Vin bestellen, beiden met de Poulettekes. Wie graag Oosterse invloeden op z’n bord heeft, kan kiezen voor de ‘Curry On’ in de wok of de ‘Thai Tanic Curry’.

Meer info vind je op www.devegetarischeslager.be

 
Debby Wilmsen