HO HO HO: GIMBER KOMT MET DISCOVERY BOX VOOR DE FEESTDAGEN

 

HO HO HO: GIMBER KOMT MET DISCOVERY BOX VOOR DE FEESTDAGEN

‘BOOK OF GIMBER’: 3X BELGISCH GEMBERCONCENTRAAT EN UNIEK RECEPTENBOEK IN (HERBRUIKBARE) GESCHENKDOOS

De eindejaarsperiode staat voor de deur. Een periode waarin vaak geklonken wordt met een feestelijk glaasje bubbels. Geen zin in alcohol? Dan is er GIMBER. Een Belgisch, pittig gemberconcertraat – met als ingrediënten biologische en kwalitatieve gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen - in een prachtige fles. Heerlijk puur, met warm of koud water en eventueel ijsblokjes – mààr ook lekker als aperitief, in een mocktail, cocktail óf in de keuken. Er zijn intussen twee GIMBER-varianten: de GIMBER N°1 Original en GIMBER n° 2 BRUT: een gemberconcentraat met citrustoetsen, afkomstig van citroentijm en biologische yuzu én een limited edition: ‘Sweet Lilly’. Een gemberdrankje op basis van passievrucht, ananas én kurkuma. Voor een wel héél exotisch eindejaar.  Speciaal voor het najaar lanceert GIMBER een feestelijke Book of Gimber - box. Daarin zitten niet enkel de drie GIMBER-varianten, maar ook het ‘GIMBER Cook & Good Vibes book’. Een boek vol leuke GIMBER-recepten en inspiratie. Een tof geschenk voor onder de kerstboom en eens wat anders dan de jaarlijkse sokken of cadeaubon. De box zélf komt trouwens in een luxe linnen uitvoering – leuk om een tweede leven te geven en te (her)gebruiken als mooie opbergdoos. Je vindt de exclusieve ‘Book of GIMBER’ online op www.gimber.com of in geselecteerde concept stores, drankenspeciaalzaken en bio-winkels.

 Belgisch met internationale allure
GIMBER is een intussen welbekend, hip en Belgisch gemberconcentraat. Founder Dimitri Oosterlynck perste en bottelde drie jaar geleden eigenhandig de eerste vijfentwintig flessen GIMBER vanuit zijn eigen garage. Intussen is GIMBER hyperpopulair en vind je het alcoholvrije gemberconcentraat in de winkelrekken in onder andere Amsterdam, Helsinki, Londen, Wenen, Parijs, Milaan en New York. Naast de originele GIMBER - met als ingrediënten biologische en kwalitatieve gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen – is er sinds kort ook GIMBER n° 2 BRUT, met biologische yuzu. Een zeldzame, Japanse citrusvrucht. Omwille van z’n vrij complexe en krachtige zoet-zure smaak is de vrucht (en het sap) erg geliefd bij chefs en bartenders. Bovendien bevat GIMBER n°2 BRUT ook iets lager in suikers dan de originele versie.

Sweet Lilly
Samen met de ‘Book of GIMBER’ voor eindejaar lanceert GIMBER nu ook een derde (en limited edition) variant van hun populaire non-alcoholische drankje. Hello: Sweet Lilly! Een exotisch gemberconcentraat op basis van passievrucht, ananas en kurkuma. Waarom Sweet Lilly? De oorspronkelijke naam van een passievrucht is ‘Lilikoi’, omdat een meisje genaamd ‘Lili’ deze vrucht ooit op Hawai ontdekte. Daarnaast is de naam ‘Sweet Lilly’ ook een ode aan de dochter van GIMBER’s founder Dimitri. Op de fles staat een kleine persoonlijke krabbel van Dimitri. Hoe je de nieuwe GIMBER drinkt? On the rocks (met ijsblokjes), met spuitwater óf met warm water voor een échte tropical edition.

Je vindt Sweet Lilly trouwens enkel terug in de ‘Book of GIMBER’, die speciaal voor de eindejaarsperiode op de markt komt. Naast de twee GIMBER-varianten en de limited edition, zit er in de box ook het spiksplinternieuwe GIMBER Cook & Good Vibes book. Een boek vol leuke GIMBER-recepten, voor zowel mocktails als warme drankjes, maar ook met heel wat inspirerende verhalen van GIMBER-fans en ambassadeurs wereldwijd.  In het 120-pagina’s tellende boek vind je recepten van aperitiefdrankjes en aperitiefhapjes over het diner tot desserten en het digestief. Van pakweg een hartverwarmende ‘Hot Gimber Toddy’, heerlijke  ‘Gim Berry’  of verfrissende ‘Gimber Tonic, maar evengoed een recept voor een pittige, kruidige brandnetelsoep - gecreëerd door professioneel wildplukker Ben Brumagne -, roergebakken tofoe met pikante GIMBER-saus of pralines van rauwe chocolade met GIMBER. 

Marc Herremans en Astrid Stockman
In het boek, geven ook heel wat andere GIMBER-fans en ambassadeurs hun kijk op het leven én hun GIMBER-tips. De bekende triatleet Marc Herremans noemt GIMBER “puur geluk voor lichaam en geest”. De Belgische sopraan Astrid Stockman is altijd op zoek naar gezonde producten die haar stem rijker maken. Als ze keelpijn voelt opkomen, neemt ze een puur shot GIMBER. Maar GIMBER heeft wereldwijd fans: zo zijn er Viet en Linth, twee broers uit Berlijn, die de eerste alcoholvrije bar in Duitsland uit de grond stampten, ‘ZEROLIQ’ en daar GIMBER serveren. En Camille Vidal – een Française die in de UK woont. Zij is de bedenker van ‘Mindful Cocktails’ én grote GIMBER-lover. Haar missie? De wereld inspireren en mindfulness in ons glas schenken. Als ze niet in de weer is met een cocktailshaker, geeft ze yoga- en meditatielessen.

PRAKTISCH
Book of GIMBER  kost 59,95 euro.

In de box zitten de GIMBER N°1 Original, N°2 Brut, nieuwe limited edition S°1 Sweet Lilly én leuk receptenboek.

Je vindt de GIMBER box online en bij geselecteerde concept stores, drankenspeciaalzaken en bio-winkels.

 

 
Debby Wilmsen