Meet Paul Morel & Farah Soeleimansjah
Je kent Paul Morel misschien niet persoonlijk, maar de kans is groot dat je al wel eens een cocktail van hem hebt geproefd. Paul Morel is de edele kunst van het cocktailmixen meester. Met zijn ‘Atelier Paul Morel’ tovert hij specialty drinks op maat voor toprestaurants en bedrijven. Hij ontwikkelde zijn talent bij Pure C en The Jane onder leiding van Sergio Herman en deed ervaring op in onder andere Chicago, Barcelona en Japan. Ook de cocktails die je proeft in Tomorrowland restaurant Mesa zijn van zijn hand. Begin april opent de drankenspecialist en consultant zijn eigen atelier, op de site van Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Samen met zijn partner Farah Soeleimansjah zetten ze hier elke maand hun deuren open voor conceptuele avonden rond cocktails, sake, thee en aangepaste food formules. Maar evengoed op afspraak en wie wil kan de ruimte ook afhuren voor een privé ervaring.
Vanaf april zetten de twee hun deuren open na afspraak of wanneer er een evenement plaatsvindt. Wie online een ticket kan bemachtigen, kan in het atelier terecht voor unieke evenementen en barnights. Elke maand komt er een (inter)nationale gast-chef langs en wordt er een ander thema aangedaan. Cocktails, sake en thee worden er dan gepaired met de specialiteit van de chef en gasten kunnen aanschuiven voor een portie live-cooking en bartending.
Hoe reserveren?
Je plaats reserveren en de agenda raadplegen doe je via de website https://www.exploretock.com/atelierpaulmorel