17.11.2017
Winterbars zijn ‘the next big thing’

Vier winterse pop-ups in Antwerpen en Hasselt

Winterbars zijn the next big thing. In Hasselt opende vorige week MOOSE, de winterbar in de achtertuin van Versuz. Op 7 december opent Aspen Bocadero opnieuw de deuren in Antwerpen en ook daar zal MOOSE neerstrijken met zijn après-ski winter bar. De hotspot Lazy Jack kreeg een winterse make-over: je kan je er nestelen naast de kachels en genieten van stoofpotjes. Brace yourself, winter is coming!

Terwijl we ons in de zomer met z’n allen neervlijen op een strandstoel in een hippe zomerbar, lijkt het wel alsof iedereen in de wintermaanden in een diepe winterslaap valt. Niet zo deze winter, want wat is gezelliger dan je samen met je vrienden, familie of collega’s te verwarmen rond het vuur met jenever of glühwein. Pop-upwinterbars zijn the next big thing en rijzen als paddenstoelen uit de grond. Geen zand of parasols te bekennen. Wél: vuurkorven, geroosterde marshmallows in een gezellige après-skisfeer. Hasselt gaf vorige week de aftrap met de Moose Winterbar en nu volgt ook Antwerpen.

MOOSE Winterbar Hasselt
Sinds vorige week kan je je voor de derde winter op rij verwarmen in MOOSE Winterbar, in de achtertuin van club Versuz. De gezellige massief houten chalet is een soort tijdscapsule en brengt je in één klap naar de skipistes, zonder dat je je skischoenen of snowboard uit de kast moet halen. Met zitbanken bekleed met dierenhuiden en een DJ die de beste après-ski klassiekers mixt, voel je je zó in de Oostenrijkse Alpen. Op donderdag en zaterdag zet je het feest gewoon verder in de club zelf.

Trichterheideweg, 3500 Hasselt
Van donderdag tot zaterdag vanaf 17u
https://www.facebook.com/pg/MOOSEwinterbarHasselt 

MOOSE Winterbar Antwerpen
Vanaf 7 december
In december popt MOOSE Winterbar ook voor een eerste keer op in Antwerpen. Dan vervoegt een tweede pop-up van het concept de reeds bestaande Aspen Bocadero.

Van 7 december 2017 tot 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 16u00 
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Aspen Bocadero
Vanaf 7 december
Even opwarmen na een middagje shoppen in de stad of na een fikse wandeling? Genieten tijdens een gezellig avondje in een ongedwongen en authentieke winterse sfeer kan bij Aspen Bocadero. De Waagnatie wordt naar goede gewoonte opnieuw omgetoverd naar een prachtige wintersetting, die je meteen doet wegdromen naar een mondain en gezellig skioord. Regelmatig vinden er ook leuke evenementen plaats, zoals Salsa Bocadero. Je honger stillen kan in het gezellige restaurant.
Ook tof! Aspen Bocadero heeft een eigen overdekte ijspiste. Voor slechts 15 euro kan je er een uur lang aan curling (soort van ‘petanque op ijs’) doen, een initiatieles inbegrepen.

Van 7 december 2017 tot 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 16u00
Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen
http://www.aspenbocadero.be/nl/

Lazy Jack, The Winter Edition
Begin juni opende Lazy Jack de deuren, een plek van ontmoetingen, ontdekkingen en ervaringen en dit centraal gelegen in de hippe, opkomende buurt Het Eilandje. Tijdens de zomermaanden ontpopte Lazy Jack zich als dé perfecte locatie voor een culinaire avond in laid-back sfeer, een spelletje jeu de boules of een ontspannende yogasessie en dat mét zicht op het Kattendijkdok. Nu het kwik op de thermometer richting de nul graden zakt en we met z’n allen op zoek gaan naar warmte in plaats van verkoeling, steekt Lazy Jack de vuurkachels aan. Het interieur én de menukaart kregen een winterse make-over. Het menu is een samenwerking met The Butcher’s Store en op zondag kan je er brunchen. Wie op zoek is naar kerstcadeaus kan terecht in de FUTUR concept store, waar je Belgische merken en kleine ondernemers vindt.

Kattendijkdok Oostkaai 22A, Antwerpen
www.lazy-jack.be

Maandag t/m woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag vanaf 16u tot 23u
Zaterdag en zondag vanaf 14u tot 23u

Opgepast, vanaf 23 november zijn er nieuwe openingsuren!
Donderdag tot vrijdag : 12u tot 23u
Zaterdag : 18u tot 23u
Zondag : 10u tot 22u
Donderdag en vrijdag lunch (12h - 14h)
Zondag brunch vanaf 10h.

 

 

Images