16.04.2018
WHEN LIFE GIVES YOU ORANGES, MAKE NARANCELLO

Spaanse LIM komt met drie originele varianten van de authentieke limoncello

De zomer komt eraan! Dat betekent dat de koude wintermaanden eindelijk achter ons liggen, de dagen opnieuw langer worden en we weer van de zon kunnen genieten. Een lekker en verfrissend drankje mag daarbij niet ontbreken. Ijsgekoelde en verrassend verfrissende limoncello’s beloven dit jaar een ‘must-try’ te worden dankzij LIM. Het Spaanse merk brengt deze zomer maar liefst drie varianten op de markt, allen gemaakt van 100% biologisch fruit. Niet alleen LIM Limoncello met classic citroensmaak, maar ook LIM Mandarincello met mandarijnsmaak en LIM Narancello. Vooral die laatste is met zijn sinaasappelsmaak ideaal om de zomer in te zetten. Drink je LIM Narancello ‘on the rocks’ of maak hem extra sprankelend met een stevige scheut cava en je hebt een even verfrissend als origineel aperitief!

De Italianen zijn al generaties lang bekend om hun befaamde limoncello, maar dat weerhield de Spanjaarden niet om ook met het drankje te experimenteren. Bij het Spaanse LIM leverde dit maar liefst drie heerlijke varianten op: LIM Limoncello, LIM Mandarincello en LIM Narancello. Deze laatste is met zijn even originele en frisse smaak de perfect match voor de komende zomer. Voor LIM Narancello wordt, net zoals bij de andere varianten, enkel 100% biologisch fruit uit Valencia gebruikt. Zo worden alleen de beste Spaanse sinaasappelen geselecteerd en aan de graanalcohol toegevoegd. Het resultaat: de summerproof Narancello met een alcoholpercentage van 30%.

Tover je LIM Narancello om tot een bruisend en verfrissend aperitief.
Net zoals de klassieke limoncello, kan je LIM Narancello gewoon (ijskoud) puur drinken. Maar er zijn  ook heerlijke alternatieven. Zo kan je je LIM Narancello ook ijskoud drinken uit een met ijs gevuld copa glas dat je afwerkt met een zeste van sinsaasappel.
Hét ultieme aperitief voor deze lente en zomer wordt vast en zeker de ‘Sparkling Narancello’!
• Vul een copa glas of groot wijnglas op met ijsblokjes.
• Voeg daar een stevige scheut LIM Narancello aan toe (ca. 10cl).
• Vul het glas verder op met HOLA! Cava Semi Seco.
• Werk af met een zeste van sinaasappel.

LIM Limoncello, Mandarincello & Narancello zijn te koop in flessen van 70cl (30% alc.) en kosten €19,99 per fles. De drie varianten zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.

Images