12.12.2016
SuperBar.be: Eerste Belgische webshop met bartools voor thuis

Wil je je gasten aan de feesttafel verbazen met je verbluffende cocktailkunsten? Of gewoon voor jezelf de perfecte daiquiri maken, net zoals een bartender hem serveert? Dan is er SuperBar. De webshop werd net gelanceerd en je vindt er alle musthaves om te shinen in je keuken of home bar. Denk aan handige bartools, wijn- en koffiebenodigdheden en een groot assortiment van glazen  om thuis een drankje te bereiden én op een leuke manier te serveren.

Barista’s en koffiedrinkers vinden er allerlei praktische coffeetools om de perfecte cappuccino of latte macchiato te creëren. Wijnliefhebbers kunnen er terecht voor stijlvolle wijnglazen of accessoires zoals champagneafsluiters, wijnkoelers en karaffen.

Verder vind je er ook de hipste bartools: van gouden shakers, muddlers en originele jiggers tot bitters, marmeren flessenkoelers en kleurrijke papieren rietjes. Bovendien zal jouw cocktail nog beter smaken wanneer hij geserveerd wordt in een passend glas: een stoere koperen mug voor een Moscow Mule, een elegante coupe voor bubbels of een vintage cocktailglas voor een Old Fashioned. Meer fan van verse sapjes en huisgemaakt limonades? Op SuperBar vind je ook verschillende dispensers, drinking jars en retro-look glazen.

Daarnaast staat er ook een selectie inspirerende cocktail- en spiritboeken online en enkele praktische barsets om meteen mee aan de slag te gaan. Misschien wel het ideale geschenk voor de feestdagen?

Iedereen die gepassioneerd bezig is in de keuken of de bar kan met de professionele en gebruiksvriendelijke tools die je vindt op SuperBar het perfecte drankje serveren.

www.SuperBar.be

Images