25.05.2018
Studeren in populaire Belgische nachtclubs tijdens de blok

Ampere en Barvista veranderen in all-around studieclubs

De blok komt er voor vele studenten helaas weer aan. Dat betekent eerst lang aanschuiven in de eindeloze rij voor de bib om vervolgens in een overvolle studiezaal terecht te komen met veel afleiding. Zie je dat ook niet zo goed zitten? Dan zijn de Red Bull Study Clubs de ideale oplossing! En die clubs mag je wel heel letterlijk nemen, want Red Bull tovert Ampere in Antwerpen en Barvista in Leuven om tot coole studeerlocaties waar het voor een keer muisstil zal zijn zodat je rustig kan studeren. Dit kan zelfs de hele nacht door, want de clubs blijven gedurende drie dagen gewoon doorlopend open voor studenten. Bovendien zijn de nodige voorzieningen aanwezig om het blokken wat aangenamer te maken. In de studylounge is er gratis wifi, elektriciteit, handige study goodies en healthy snacks. Voor wie nood heeft aan een welverdiende pauze, is er de energylounge. Hier kan je ontspannen in de gaming area, de benen losgooien tijdens de silent disco of luisteren naar één van de motivational speeches van wingsuit atleet en sport & motivatiepsycholoog Cédric Dumont of dokter Jef Geys zodat je erna weer met nieuwe moed kan verder studeren. 

Gedurende drie dagen veranderen de nachtclubs Ampere en Barvista in heuse Red Bull Study Clubs. Je zal er voor een keer niet kunnen feesten met je vrienden of klasgenoten, maar wel in alle rust kunnen blokken voor de examens die eraan komen. Dankzij Red Bull hoeft dit niet persé saai te zijn, want op elke studeerlocatie vind je zowel een stille studylounge alsook een coole energylounge terug. In de studylounge worden gratis wifi, elektriciteit en handige study goodies zoals notitieblokken voorzien zodat je zeker niks tekort komt tijdens het studeren. Nieuwe energie kan je opdoen met verschillende gezonde drankjes, gratis water, thee en Red Bull. Bovendien is er het bijhorende powerfood aanwezig zoals healthy snacks en salades.

Silent disco
Voor een welverdiende pauze kan je een kijkje nemen bij de relaxte energylounge, waar je even volledig kan ontspannen. Zo kan je in de gaming area een potje tafelvoetbal spelen of de Samsung VR gaming ontdekken. Verder kan je er ook de benen losgooien tijdens de silent disco. De hele dag door worden hier de hipste beats gedraaid zodat je naar hartenlust kan dansen. Zie je ondanks al deze leuke voorzieningen de blok toch even niet meer zitten? Dan zorgen enkele motivational spreakers dat je weer nieuwe moed krijgt om verder te leren. Wingsuit atleet en sport & motivatiepsycholoog Cédric Dumont vertelt je alles wat je moet weten over hoe je je maximaal kan focussen, terwijl dokter Jef Geys je de beste tips & tricks meegeeft om te ontspannen en tot rust te komen. Kortom, bij de Red Bull Study Clubs zijn alle elementen aanwezig om jouw blok te laten slagen!

“Bij Ampere speelden we al langer met het idee en kregen we zelfs van studenten zelf al de vraag om ook eens iets anders te doen tijdens de blok dan feestjes met een stevige line-up te organiseren. We willen op een positieve manier ons steentje bijdragen en niet enkel door nachtleven aan te bieden. Red Bull bleek al snel de perfecte partner met hun concept van de Red Bull Study Clubs, aangezien we op die manier de studenten een goede boost aan energie kunnen geven en dat op een bijzondere locatie die dag en nacht open blijft.”

De Red Bull Study Club in Ampere vindt doorlopend plaats van 5 tot 7 juni. Volg alles over het event via Facebook: https://www.facebook.com/events/791347987721087/

De Red Bull Study Club in Barvista vind doorlopend plaats van 11 tot 13 juni. Volg alles over het event via Facebook: https://www.facebook.com/events/172747926757770/

Meer info vind je op: http://www.redbull.be/studyclub

Images