07.08.2017
Om naar uit te kijken in september & oktober

Het is intussen al augustus en dat wil zeggen dat de zomervakantie op z'n einde loopt. Maar geen paniek! Ook in september en oktober staan er héél wat leuke events op de planning. Wat dacht je van 'Part of Antwerp', een nieuw tiendaags festival dat de stad Antwerpen nóg meer laat bruisen. Tijdens Cirque du Soleil kan je je vergapen aan duizelingwekkende acts, terwijl je op Studio 54 je eigen indrukkende dansmoves kan bovenhalen.

Contacteer ons gerust voor meer informatie!
Groetjes,
Debby, Frédéric, Lisa & Chloë

 

PART OF ANTWERP
8 september tot en met 17 september, Antwerpen
 
Van vrijdag 8 september tot en met zondag 17 september bruist de buurt van de Londenbrug tot aan het Havenhuis in Antwerpen nóg wat meer. Tien dagen lang vindt er ‘Part of Antwerp’ plaats, een gloednieuw festival boordevol activiteiten voor jong én oud, georganiseerd door eventmarketingbureau Zanzibar en ondersteund door het Havenbedrijf Antwerpen. Populaire evenementen en gevestigde waarden als de Port of Antwerp HavenChallenge, de tweejaarlijkse Vlaamse Havendag, en het Drakenbootfestival worden gebundeld tot één groot festival en aangevuld met tientallen nieuwe festiviteiten zoals straattheater, 3D Street Art, live optredens en party’s, een foodtruck event, dining on water,… en zelfs een job - en netwerkevent.  Deze brede programmatie maakt dat iedereen er aan zijn trekken zal komen. “Do you want to be a Part of Antwerp”?

10-dagen van vrijdag 8 tem zondag 17 september
Op en rond het Eilandje/Kattendijkdok/Zaha Hadidplein/Red Star Line/Waagnatie/Schengenplein
www.partofantwerp.be

ANTWERP CITY DROPS
23 en 24 september 2017, Antwerpen
 
Na een overweldigende editie in 2016, maakt Antwerpen zich op voor een nieuwe editie van Antwerp City Drops. Een gratis, urban stadsfestival in de Antwerpse binnenstad vol sport, lifestyle en cultuur. Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 wordt de hele stad omgetoverd tot urban scene, met een mix van laagdrempelige initiaties, demonstraties en evenementen. Op verschillende locaties in de stad laten onder andere skaters, slackliners, graffiti-artiesten en bmx’ers het beste van zichzelf zien.

Alle activiteiten zijn terug te vinden op www.antwerpcitydrops.be
 

CIRQUE DU SOLEIL
Van 31 augustus 2017 tot en met 29 oktober, Heizel (Brussel)
 
Cirque du Soleil brengt in september de magie opnieuw naar Brussel! Vanaf 31 augustus 2017 kan het publiek genieten van TOTEM, een adembenemende, boeiende en vooral acrobatische reis door de evolutie van de mensheid. Rijk aan kleuren en vol visuele verrassingen verrast TOTEM een publiek van alle leeftijden. De ‘Grand Chapiteau’ zal van 31/08 tot en met 29/10 opgesteld staan op de Heizel in Brussel (op de parking van Paleis 12).

Tickets zijn te bestellen via de website https://www.cirquedusoleil.com/totem of telefonisch via het gratis nummer 00 800 15 48 0000 / vanaf mobiel 26 20 04 81
 

STUDIO 54
Zaterdag 7 oktober 2017, Sportpaleis 
 
Naast een grootse show met tonnen confetti, gigantische discoballen, glitterfonteinen, een champagne parade en de nodige pluimen, passeren ook een reeks vooraanstaande artiesten de revue. Onder de regie van Stany Crets en met de ‘girlpower’ van Natalia en Nathalie Meskens wordt het Sportpaleis voor de 16e keer opnieuw de mooiste maar vooral de gezelligste discoclub van het land.

Dresscode: Fashionable – Glitter & Glamour – Dress to Impress // no jeans!
Alle info en tickets: WWW.STUDIO54.EU
 

DAVID GUETTA
Vrijdag 20 oktober 2017, Ethias Arena Hasselt
 
Wie David Guetta in ons land aan het werk wil zien, kon dat enkel op de afgelopen editie van Tomorrowland én tijdens zijn concert “Legendz feat. David Guetta” op 20 oktober in de Ethias Arena in Hasselt. Vorig jaar konden 12.000 concertgangers genieten van zijn grootste hits tijdens een indrukwekkende show. Vorige week lanceerde de dj zijn nieuwe nummer met Dimitri Vegas & Like Mike en zijn hit ‘2U’ met Justin Bieber staat al wekenlang in de hitlijsten.

Vrijdag 20 oktober 2017 – Ethias Arena Hasselt – 21:00 - 04:00
Een regular ticket kost 49 euro en koop je via  www.thelegendz.be of www.ethias-arena.be of www.teleticketservice.com

Images