14.03.2018
Iedereen aan de yoga in Turnhout!

i-Fitness Turnhout organiseert yoga kennismakingslessen in zaal Futur op zondag 6 mei

De Turnhoutse vestiging van de premium fitnessketen i-Fitness wil iedereen aan de yoga! Hiervoor organiseren ze voor de 2e keer, het voor iedereen toegankelijke, lifestyle-event “Yin Yang Yoga”. Zaal Futur, gelegen  in hartje Turnhout, zal op zondag 6 mei worden omgetoverd tot een gigantische yogazaal en iedereen is welkom. Van beginners die nog nooit op een matje hebben gestaan tot ervaren yogi’s die graag eens een andere soort yoga komen ontdekken en uitproberen. Bezoekers kunnen er ook accessoires en producten proberen, gelinkt aan rust en ontspanning. Met dit event geeft i-Fitness de aftrap voor Good Vibes Sundays 2018. Net als vorig jaar willen ze met een reeks events iedereen aanzetten tot een gezondere en actievere levensstijl. Inschrijven voor Yin Yang Yoga op 6 mei kan via www.goodvibessundays.be.

Yoga wint al enkele jaren enorm aan populariteit en is haast niet weg te denken uit de healthy lifestyle die we allemaal nastreven. Er bestaan al verschillende uiteenlopende vormen van yoga en er komen er regelmatig nieuwe bij. Wie al eens aan yoga gedaan heeft, weet dat je maar op één manier te weten komt welke soort het beste bij jou past: uitproberen. Met Yin Yang Yoga geeft i-Fitness je de mogelijkheid om alvast vier stijlen te komen ontdekken onder professionele begeleiding.

Op het programma van deze 2e editie staan:

8u45 tot 9u30: Pilates
Bij Pilates ligt de focus op het versterken van het core-gebied. Controle, concentratie, precisie en ademhaling zijn hierbij de centrale principes. Deze sessie is goed voor iedereen die het lichaam fit wil houden.

9u45 tot 10u30: Vinyasa Yoga
Vinyasa Yoga is een vorm van dynamische yoga waarbij verschillende poses in elkaar overvloeien op het ritme van de ademhaling. Bij deze soort van yoga verbeter je je flexibiliteit en kracht, ideaal voor iedereen die in vorm wilt blijven.

10u45 tot 11u30: Yin Yoga
Bij deze vorm van yoga ligt de focus op het verstevigen en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. Door bepaalde poses aan te houden, kunnen de spieren terug op lengte komen en verdwijnen blokkades of rugklachten.

11u45 tot 12u30: Block & Roll Yoga
Bij Block & Roll Yoga wordt er gebruik gemaakt van een rol die druk uitoefent op stijve spieren en spierknooppunten. De spieren worden losgemaakt en gemasseerd waardoor de spanning in de spieren afneemt.

Praktisch - Yin Yang Yoga
• Locatie: Zaal Futur, Wezenstraat 6, 2300 Turnhout
• Deuren open om 8u30, einde voorzien rond 14u
• Prijzen: €10 per sessie of €35 voor vier sessies
• Earlybird korting (inschrijven voor 6/3): i Fitness leden ontvangen 50% korting, niet-leden ontvangen 40% korting
• Capaciteit: max. 60 deelnemers per sessie
• Inschrijven kan via: www.goodvibessundays.be

Images