21.11.2017
Hip & Belgisch hondenvoedingsmerk Edgard & Cooper lanceert heerlijke feestmaaltijd voor viervoeters.

Beestig kerstcadeau: Wild, Brusselse spruitjes, spek en appel

Koop jij tijdens de feestdagen een cadeau voor je huisdier? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan twee derde van de baasjes hun hond verwent met een cadeau voor kerst. Naar aanloop van de nakende feestdagen kan je je viervoeter trakteren met extra feestelijke én gezonde (natte) voeding. Edgard & Cooper bedacht immers een ‘Christmas-inspired’ hondenmaaltijd met heerlijk vlees van wild, echte Brusselse spruitjes, fijne stukjes spek en appel. Niet alleen een culinair festijn voor je trouwste vriend, maar ook gewoon leuk, want de producten kregen voor de gelegenheid een heuse kerstverpakking.

Twee derde van de honden krijgen een kerstcadeau van hun baasjes
Speciaal voor de feestdagen lanceert Edgard & Cooper een nieuw recept aan natte hondenvoeding in blik en in kuipjes. Het bestaande gamma van 7 verschillende recepten in blik en 9 recepten in kuipjes, wordt voor de gelegenheid aangevuld met een limited edition. Een extra feestelijke kerstmaaltijd gemaakt van vlees van wild, aangevuld met authentieke Brusselse spruitjes, spek en stukjes appel. Terwijl jij tijdens de feestdagen geniet van opgevulde kalkoen, smult jouw trouwe viervoeter van een heerlijke maaltijd.
Niet zo een gek idee…! Uit Brits onderzoek* dat in december 2016 gevoerd werd, blijkt immers dat 78% van de baasjes een cadeau onder de kerstboom legt voor hun hond. Het is dus duidelijk dat we onze viervoeters graag verwennen. (*bron: https://www.linkedin.com/pulse/you-buying-your-dog-present-christmas-mo-gannon).

Vers en gezond
De verpakking kreeg een feestelijk (rood) jasje en op het blik en het kuipje prijken Edgard & Cooper, omringd door een rendier, sneeuwkristallen, sneeuwvlokken en kerstballen. Leuk voor het baasje, maar wat je hond uiteraard écht interesseert, is de inhoud.
Persbericht voor onmiddellijke publicatie November 2017

Ook voor dit recept maakt Edgard & Cooper uitsluitend gebruik van 100% pure ingrediënten. Alles moet immers traceer - en vertrouwbaar zijn.
Voor hun hondenbrokjes gebruikt Edgard & Cooper uitsluitend vers vlees dat niet werd bewerkt, gedroogd of ingevroren. Daaraan voegen ze gezonde en voedzame ingrediënten toe zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Om al het goede van die gezonde ingrediënten te behouden, wordt alles traag, op lage temperatuur en in kleine hoeveelheden klaargemaakt. Zo blijven de smaak en de gezonde voedingsstoffen bewaart. Belangrijk is dat er op geen enkel moment vleesmeel aan de recepten wordt toegevoegd!

Milieubewust
Om hun ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden bestaat de verpakking steeds uit 100% recycleerbaar materiaal. Zo zit de natte voeding in recycleerbare aluminium blikjes en kuipjes en zijn de zakken voor de brokjes gemaakt van 100% composteerbare én afbreekbare materialen. De tekst en tekeningen op de verpakkingen worden daarenboven gedrukt met inkt op waterbasis zonder chemische stoffen. Het mag duidelijk zijn, Edgard & Cooper geven om het milieu.

Win een jaar lang voeding voor je hond!
Edgard & Cooper koppelen ook een leuke actie aan deze lancering waarbij je voor een heel jaar aan hondenvoeding kan winnen! Deelnemen is even eenvoudig als leuk:
• Maak een selfie van jezelf en je trouwe viervoeter, beiden in kerstoutfit.
• Post op je Facebook en/of Instagram en gebruik de hashtag #celebratewithtaste.
• De actie loopt van 19 november tot 20 december. De winnaar wordt op 24 december bekendgemaakt. Van een kerstcadeau gesproken!
Kortom Edgard & Cooper – limited Kersteditie Recept van vlees van wild met Brusselse Spruitjes, spek en appel. Alles verpakt in een extra feestelijk blik (400gr) of kuipje (100gr). Verkrijgbaar in je dierenwinkel. Adviesverkoopprijs: Blik 400gr = € 2,79 Kuipje 100gr = € 1,39

Meer over Edgard & Cooper
Het Belgische bedrijf Edgard&Cooper ontwikkelt de eerste hondenbrokken ter wereld gemaakt met 100% vers vlees. Deze zijn ongelooflijk voedzaam en goed verteerbaar, en bovenal: honden zijn er dol op. Het verhaal van Edgard & Cooper leest als een sprookje. Vier jaar geleden werd Edgard, de hond van Koen, ziek van zijn hondenvoeding. Koens beste vriend Louis klaagde op zijn beurt dat ook hij nooit gezond hondeneten voor Cooper vond. De twee vrienden beten zich vast in de wereld van het hondenvoer en werden niet blij van wat ze daar ontdekten: vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen, … Dat kon beter. Samen werkten ze gezonde recepten uit, met échte ingrediënten. Allemaal kraakvers en met 100% pure ingrediënten. Edgard & Cooper was geboren!
Vier jaar later kan je vandaag de dag ook in 10 landen buiten België Edgard & Cooper in de winkelrekken vinden. En trouwens, Edgard & Cooper bestaan écht, en lopen gewoon rond op kantoor in Harelbeke. Nog een mooi weetje…: 10% van de winst gaat naar goede doelen die zich bezig houden met dieren.
Lees alles over het wonderlijke verhaal van Edgard & Cooper op www.edgardcooper.com

Images