07.12.2017
Heidi in Tiro... Waagnatie Antwerpen

Après-skiën in MOOSE Winterbar & Culinair genieten naast het haardvuur in Aspen Bocadero

De Antwerpse Waagnatie wordt deze winter voor de zesde keer op rij omgetoverd tot een een heus skidorp met prachtige wintersetting.

Aspen Bocadero, een mondain skioord. Je kan er gezellig iets drinken óf eten in het restaurant. Op het menu staat onder andere hutsepot met spek, wildragout of Zwiebelrostbraten van de grill (malse biefstuk). Voor 28,50 euro per persoon kan je genieten van het ‘Aspen Buffet à volonté’.

Regelmatig vinden er speciale events plaats zoals yogasessies en salsa-avonden. De winterbar heeft ook een eigen overdekte ijspiste, waar je voor 15 euro een uur lang aan curling kan doen (soort petanque op het ijs).

MOOSE Winterbar, onvervalste après-ski. Het feestje verderzetten doe je bij MOOSE Winterbar. Het pop-upconcept van de Hasseltse club Versuz verrijst dit jaar voor het eerst in Antwerpen en vervoegt Aspen Bocadero. Dj’s mixen hier de beste après-ski-klassiekers en bartenders in Lederhosen en Dirndls tappen extra grote glazen bier. En terwijl je bij Aspen Bocadero stijlvol geniet van een glaasje rode wijn naast het haardvuur, zet je nadien het feestje gewoon verder in MOOSE met een glaasje Schnapps.

Praktisch:
Aspen Bocadero staat indoor in de Waagnatie
Rijnkaai 150, Antwerpen
Vanaf 7 december 2017 tem 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 16u.
Toegang en parking gratis
Ook beschikbaar voor privé-evenementen
https://www.aspenbocadero.be/nl/

MOOSE Winterbar Antwerpen, Waagnatie
Rijnkaai 150, Antwerpen
Vanaf 7 december 2017 tem 20 januari 2018
Open di t/m zat vanaf 19u tot 2u
Toegang en parking gratis
http://www.moosebar.be/


 

Images