09.06.2017
Happiness in a bag

TV-KOK JEROEN DE PAUW LANCEERT APEROBAG

Aperitieven waar en wanneer je wil 

Toevallig op vrienden gebotst in de stad? In goed gezelschap aan het genieten van de zonsondergang aan de Schelde? Onverwacht bezoek voor je deur én een lege koelkast? Dan is er de APEROBAG van tv-kok Jeroen De Pauw. Een kant-en-klare zak die bestaat uit een selectie van bits & bites en een heerlijke frisse fles voor een authentiek aperitiefmoment. Je vindt de APEROBAG bij de nieuwste Antwerpse hotspot ‘Lazy Jack’, óf je bestelt hem via Deliveroo, waarna hij meteen bij jou geleverd wordt. De APEROBAG staat voor een bijzonder aperitiefmoment, met een nieuwe stijl van anti-pasti in goed gezelschap. De unieke smaken die je ín de zak vindt, zijn van de hand van Jeroen De Pauw. De televisiekok en ambassadeur van Delhaize, is voortdurend op zoek naar authentieke producten, die hij met plezier met anderen deelt

Aperitieven in 1-2-3

Bedoeling is dat je de APEROBAG deelt met 4 personen. In de zak zitten verschillende bereide salsa’s en hapjes: zoals een Crème van kikkererwten met groene kruidenolie, Verse kaas met rode biet en pistachenoten, Tartaar van aubergines en kurkuma crumble, Krokant flatbread met olijfolie, Parmigiano Reggiano met balsamico di Modena, Mediterraanse olijvenmix, Droge worst, Popcorn met Mexicaanse chili en een aperitiefdrank.

Je hoeft zelf niets te voorzien, want in de zak zit ook een placemat, glazen, prikkertjes en servetten.  Je hoeft enkel de APEROBAG uit te pakken, open te scheuren en ziedaar: het perfecte aperitiefmoment in 1-2-3. In de toekomst zal je trouwens de keuze hebben uit verschillende APEROBAGS. 

Jeroen De Pauw: “Voor mij is de APEROBAG een beetje ‘happiness in a bag’. Om te ontdekken en delen met mensen die je graag ziet. Ik wil mensen zo even samenbrengen, hen een klein magisch moment te bezorgen door hen rond de tafel, of op een picknickdeken of bank, te laten genieten van lekkere dingen en van elkaars gezelschap.”

Primeur in Antwerpen bij Lazy Jack 

De APEROBAG zal in primeur te verkrijgen zijn bij Lazy Jack, de nieuwste hotspot in Antwerpen. Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. Het grote terras, dat uitkijkt op het Kattendijkdok, is dé perfecte locatie voor een culinaire avond in laid-back sfeer, een spelletje jeu de boules of een ontspannende yogasessie, voor zowel de buurtbewoners als toeristen. Op de menukaart vind je gegrild vlees, vis en vegetarische gerechten. In de zomer kan je er gezellig outdoor koken en grillen. 

Over Jeroen De Pauw 

Na zijn opleiding in hotelschool Coloma in Mechelen, liep Jeroen De Pauw stage in verschillende Belgische en Nederlandse sterrenrestaurants: De Swaen, Comme Chez Soi, Hof van Cleve en Sire Pynnock. In 2013 startte hij zijn eigen cateringbedrijf ‘Cookie Boys’ waarmee hij feesten, evenementen, filmsets en tournees van artiesten verzorgde. Op televisie verscheen hij als kok in Duizend Zonnen en garnalen (VRT), Eat this (TMF), Camping Life (VTM), Chef versus Vlaanderen (VTM), De Zevende Dag (VRT), Kaatje (Ketnet),… Sinds 2013 hoor en zie je Jeroen vaak op radio en televisie als ambassadeur van supermarktketen Delhaize. In zijn kookatelier thuis konden kleine groepjes komen koken en degusteren. Lekker koken met eenvoudige maar kwalitatieve ingrediënten, is Jeroen zijn handelsmerk. Daarbij geef hij graag de producenten van bij ons een duwtje in de rug als ambassadeur van de streekproducten. In de lente van 2018 opent Jeroen zijn allereerste eigen restaurant in zijn woonplaats Tervuren. www.jeroendepauw.be 

Over Lazy Jack

Sinds kort heeft Antwerpen er een nieuwe hotspot bij: Lazy Jack. Een plek van ontmoetingen, ontdekkingen en ervaringen en centraal gelegen in de hippe, opkomende buurt Het Eilandje, met zicht op het Kattendijkdok. Concept -en leegstandsbeheerder FMT heeft de locatie in beheer en Lazy Jack kan het pand tijdelijk invullen, in afwachting van de herontwikkeling van de wijk. FMT koos uit de vele aanvragen voor Lazy Jack, omdat dit een totaalpakket is: een belevingsconcept voor zowel de opkomende wijk en zijn buurtbewoners alsook de toevallige passanten, de Antwerpenaren én toeristen. Lazy Jack is een nieuwe ontmoetingsplek met een positieve impact op de buurt en het gebouw zelf. Regelmatig vinden er leuke evenementen plaats bij Lazy Jack, zoals een brunch op zondag, of een yogasessie op het moment dat de zon opkomt. Maar evengoed zijn er workshops, optredens en kunsttentoonstellingen. Heb je groene vingers? Dan kan je meehelpen in de moestuin. En natuurlijk zijn er ook allerlei activiteiten voor kinderen. 

Praktische informatie

De APEROBAG voor vier personen kost 44 euro.

Te verkrijgen bij Lazy Jack aan het Kattendijkdok in Antwerpen en via Deliveroo.be in zowel Antwerpen als Brussel.
Voor meer informatie: www.aperobag.be
Video : https://youtu.be/CUqHUR7X99g 

 

Images