07.02.2018
Eén uit de 50: een exclusieve en limited edition Tomorrowland-armband voor jouw lief

Valentine is just around the corner! Juwelen voor je beloved one doen het altijd goed, maar eentje uit de Tomorrowland collectie: dat is pás punten scoren. De nieuwste juwelencollectie is een pareltje voor het oog. Te koop via https://store.tomorrowland.com/collections/jewelry

Voor hem
Limited Edition Amicorum DJ Bracelet

Hoewel de Limited Edition Amicorum DJ Bracelet exclusief ontworpen is voor de Tomorrowland dj’s die vorige zomer een set op Mainstage speelden (onder andere Steve Angello en Dimitri Vegas & Like Mike dragen de armband), maakt nu ook jouw lief kans om rond te lopen met één van de vijftig exclusieve en handgemaakte, lederen armbanden. Trekt meteen de aandacht: het zilveren plaatje met het Tomorrowland logo.

Op de webshop van Tomorrowland zijn er vijftig exemplaren te koop. Word jouw lief één van de 50 lucky eigenaars in de hele wereld?

Limited Edition Amicorum DJ Bracelet
€99.99
Beschikbaar in medium (20 cm) en large (22cm)

 

Voor haar
Botanic Gold Bracelet

Natuur is, en zal altijd, een belangrijk element van Tomorrowland zijn. Die visie zit verwerkt in ‘Botanic Gold Bracelet’. Een unieke en door de natuur geïnspireerde armband die comfortabel en delicaat aanvoelt, nét als de natuur zelf. De gouden tak omarmt je pols, terwijl het Tomorrowlandlogo als bedeltje de armband speels maakt. In de tak zit een witte diamant verscholen. Take paradise with you, every single day.


Tomorrowland x Diamanti Per Tutti Collection
BOTANIC GOLD BRACELET (ook beschikbaar in roze-goud)
€79.99
One size fits most

Matchy-matchy met de armband

Botanic Gold Earrings (€49.99). Oorbellen in een asymmetrische vorm: terwijl je in het ene oor een gouden tak draagt, wordt het andere oor opgevrolijkt met een bloemetje. (Sterling zilver 925 en 18kt goud)

De Botanic Gold Ring (€69.99) is een gouden tak – met daarin verscholen een witte diamant - die om je vinger krult. De ring kan strak of minder strak rond je vinger gebogen worden, zodat – ie perfect past. In de binnenkant van de ring is het Tomorrowland symbool gegraveerd. (Sterling Silver 925 met een 18kt gold plating en 1 witte diamant). De ring is ook beschikbaar in roze-goud.

Twee gouden takken waarin twee diamanten verscholen zitten, hechten zich vast aan het Tomorrowlandlogo, in het Tomorrowland Botanic Necklace (€99.99). (Sterling Silver 925 met een 18 karaat gouden plating en twee diamanten)  

 

 

Images