07.02.2018
Doorsta Tournée Minerale als een Vedett of Grán Baron Dit drink jij tijdens jouw alcoholvrije maand

Nog één dag en het is zover: vanaf morgen zweren zo’n 80.000 Belgen een maand lang alcohol af. Tournée Minerale inzetten doe je met Vedett én Grán Baron. Zowel de Belgische  brouwers van Vedett als het Spaanse Grán Baron lanceerden een 0,0% variant. En dat alleen al is reden genoeg om een flesje te kraken of blikje te openen. Schol!

Vedett Water 0,0%

Vedett lovers die deelnemen aan Tournée Minérale kunnen dus toch nog een Vedett drinken, weliswaar alcoholvrij. Vedett vindt het belangrijk dat er op een verantwoorde manier wordt genoten van hun bieren. Nu gaan ze een stapje verder en lanceren ze Vedett Water: 100% water, 0% bier in een funky Vedett blik en verkrijgbaar in zowel natuurlijk als lichtbruisend mineraalwater.

De funky knalblauwe Vedett Water blikken zijn vanaf februari te verkrijgen bij Delhaize en bij verschillende Belgische drankenhandelaars, maar je zal ze ook gedurende het hele jaar spotten in de bars en de kantoren van de brouwerij en op evenementen.


Ingrediënt : 100 % Water
Verkrijgbaar bij: Delhaize en bij drankenhandelaars vanaf februari 2018
Richtprijs : 2.89 euro voor een 6-pack
Te proeven in de bars en kantoren van de Duvel Moortgat brouwerijen & events.

Grán Baron 0,0%

Tijdens Tournée Minerale kan je gerust een glaasje van de favoriete cava van de Belgen drinken, want Grán Baron is nu ook in een 0.0% variant beschikbaar. De cava werd enkele weken gelanceerd naar aanleiding van de feestdagen, maar wij Belgen vinden al snel een reden om een feestje te bouwen! Want met meer dan 30 miljoen flessen per jaar, behoren we tot de grootste cava-drinkers ter wereld.

Even fris en fruitig als hun cava’s, verrassend parelend én zonder alcohol. Gemaakt van druiven van de hoogste kwaliteit en om te genieten en te delen op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid. Kortom: ook tijdens Tournée Minérale kan je blijven toasten met een glaasje bubbels dankzij de Grán Baron!


Gran Baron 0.0% is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van Colruyt Group. – Adviesverkoopprijs €4,99 per fles (75cl)

Images