09.04.2018
De Boxy’s pimpen Foodbag

Bekendste culinaire tweeling gaat creatief aan de slag met gerechten uit de Foodbag

Foodbag is een op-en-top Belgische kookbox vol seizoensgebonden producten van eigen bodem. Focus van de Foodbagchefs ligt op gezonde, verse voeding en duurzaamheid. En laat dat nu net zijn wat ook de Boxy’s hoog in het vaandel dragen. Voor Foodbag neemt de bekendste culinaire tweeling van Vlaanderen drie recepten onder handen. Zo geven ze een heuse Boxy-touch aan de gerechten uit de Original box, de Easy Diner box en de Veggie box. En je hoeft absoluut géén keukenprins(es) zijn om de gerechten op tafel te toveren. Al aan het watertanden? In april, mei en juni lanceert Foodbag filmpjes waarin de broers de gerechten stap voor stap klaarmaken en kan je zelf aan de slag met de Boxy-versie van drie Foodbagrecepten! Meer info (en Foodbag bestellen) op http://www.foodbag.be/

De teaser bekijk je op de Facebookpagina: http://www.facebook.com/foodbagbe/

De sympathieke broers Kristof en Stefan Boxy veroverden Vlaanderen al een hele tijd geleden met hun verfijnde kookkunst, maar bij het grote publiek raakten ze bekend door hun gesmaakte commentaren in de tv-reeksen ‘Mijn Pop-Up Restaurant’ en ‘BOXY & BOXY’. In het reality-programma ‘De Boxy’s’, dat vanaf 11 april op televisie te zien is, trekt de bekendste culinaire tweeling van Vlaanderen op een eigenzinnig gastronomisch avontuur. De Boxy broers zijn dé foodies bij uitstek en delen dezelfde passie voor koken en beleving. En hoewel ze veel ervaring hebben op vlak van koken, zoeken ze steeds nieuwe gastronomische grenzen op.

Stéphane Ronse van Foodbag: “We gaan bij Foodbag steeds op zoek naar nieuwe, gezonde recepten met verse en lokale producten. Al onze recepten en foto's worden in ons eigen kookatelier in Gent ontwikkeld samen met onze chefs Melissa, Mieke, Suzan & Sandra. Maar we wilden eens iets extra doen, iets out of the box (lacht). En hoe doen we dat beter dan samen te werken met de creatieve Boxy-broers? Out of the Boxy dus eigenlijk hé.”

Stefan Boxy: “Wat opviel toen we de Foodbag toekregen, waren de superverse en kwalitatieve ingrediënten. We zijn meteen aan de slag gegaan met de koolvisfilet uit de Original Foodbag. Door het toevoegen van onze zelfgemaakte kruidenmengeling met onder andere hibiscuskruiden, krijgt dat gerecht een spicy touch en extra dimensie.”

Op deze data vind je de gepimpte gerechten in de Foodbag:

Foodbag Original met levering 16/04/2018
In deze Foodbag geven Kristof en Stefan hun eigen culinaire twist aan het gerecht: Koolvisfilet met krokante hazelnootkorst, linguini en hibiscuskruiden.

Foodbag Easy dinner met levering 22/05/2018
In deze box kiezen de Boxy’s om een Belgische klassieker onder handen te nemen: Steak tartaar met zelfgemaakte ovenfrietjes & een slaatje.

Foodbag Veggie box met levering op 18/06/2018
Hier gaan de broers voor het gerecht: Gevulde burrito’s met wilde rijst en een avocadosausje. 

Images