09.08.2017
Bocadero organiseert allereerste professionele beurs voor pop-upbars

België telt maar liefst 600 zomerbars


België telt meer dan 587 strandpaviljoenen en zomerbars: Antwerpen is de absolute koploper, gevolgd door Gent en Brussel. Maar een beurs specifiek gericht op pop-ups, dat bestond nog niet. Met Nederland als voorbeeld wordt op 28 augustus de eerste Belgische Strandbeurs georganiseerd, en dat in de grootste zomerbar van allemaal: Bocadero. Professionals ontdekken er de nieuwste trends op vlak van innovatie en duurzaamheid. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het niet om een beurs rond zomerse concepten, maar om een professioneel event gericht op alle soorten pop-ups: van zomerbars over winterbars, rooftops, terrassen, pop-ups en strandbars. Inschrijven kan via http://strandbelgie.be


Zomerbars zitten de laatste jaren erg in de lift. De keuze aan tijdelijke zomerbars is dan ook nooit zo verscheiden geweest: of je nu kiest voor zand tussen je tenen, een urban omgeving, bohemian style, family-minded of chic. Stuk voor stuk exotische plekjes die je het gevoel geven dat je op vakantie bent. Nu de zomervakantie stilaan op z’n einde loopt, wordt het tijd om na te denken over winterconcepten én de zomer van 2018. 

Nick Veldeman van Bocadero & Strand België: “Het zomerseizoen loopt op z’n einde, tijd om ons te focussen op 2018 en de nieuwste trends te ontdekken. Er bestond in België nog geen specifieke beurs voor zomer -en winterbars, pop-ups en strandpaviljoenen. In Nederland bestaat ‘Strand Nederland’ al zeventien jaar, een organisatie die beurzen en andere evenementen organiseert voor ondernemers van strandpaviljoenen en pop-uphorecazaken. We merken dat er ook in België een behoefte is aan een dergelijk platform. Daarom organiseren we nu zelf een Belgische Strandbeurs.”

De vakbeurs is gericht op alle horecaondernemers van pop-ups, zomerbars en strandpaviljoenen en leveranciers in België en Nederland.

Praktisch
Strand België
Maandag 28 augustus, van 13u tot 18u (met aansluitend een netwerkborrel)
Leveranciers en ondernemers kunnen inschrijven via http://strandbelgie.be

Images